4 Μαΐ 2012

Έρευνα για τη μελέτη του επιπέδου στρες των Ελλήνων εκπαιδευτικών‏

Τ
ο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας» της Ιατρικής Σχολής τoυ Πανεπιστημίου Αθηνών, διενεργεί έρευνα για τη μελέτη του επιπέδου στρες των Ελλήνων εκπαιδευτικών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012. Η έρευνα απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς δημοσίων και ιδιωτικών Ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και ανώνυμη και η διαχείριση των πληροφοριών έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να διασφαλίζει απόλυτα την εμπιστευτικότητα.

Δείτε πόσο υψηλό είναι το επίπεδο του εργασιακού σας στρες!

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο TSI (TEACHER STRESS INVENTORY του M. Fimian), για την έρευνα που διεξάγεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας" της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σκοπό τη μελέτη του στρες των εκπαιδευτικών.
Παρακαλείσθε να το συμπληρώσετε μόνο εφόσον ασκείτε διδακτικό έργο κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.
Με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η βαθμολογία σας, μαζί με διευκρινιστικά στοιχεία για τη βαθμολογική σας κατάταξη.
Κατόπιν, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να εκτυπώσετε σε μορφή PDF χρήσιμες πληροφορίες για το στρες και τη διαχείρισή του.

Σας ευχαριστούμε.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο της έρευνας, εδώ:
http://www.teacherstress-survey.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια: