19 Μαΐ 2014

Το πρώτο επίσημο Πανελλαδικό Google MapUp event!


Η
ομάδα του GDG Thessaloniki σε προ[σ]καλεί να ξεκινήσεις την “Χαρτογράφηση της όμορφης πόλης μας”!


Για να ξεκινήσεις, έλα μαζί μας στο πρώτο επίσημο Πανελλαδικό Google MapUp event!

Το Σάββατο στις 24 Μαΐου και ώρα 17.00 στη ΔΕΘ-HELEXPO το GDG θα σε εισάγει σε ότι καινούριο υπάρχει στους χάρτες της Google και τα εργαλεία τους και θα γνωρίσουμε μαζί τους Google Mappers της πόλης!

Μετά από αυτή την σύντομη παρουσίαση και το “σπάσιμο του πάγου” (ICEBREAKER) θα οργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα για το “Geowalk” για το επόμενο Σάββατο στις 31 Μαΐου στις 9.30 πμ στο σημείο συνάντησης που θα έχει οριστεί για κάθε ομάδα από όπου θα ξεκινήσουμε την “Χαρτογράφηση της πόλης μας”!

Επειδή όλες οι αναθεωρήσεις και οι προσθήκες θα γίνουν ως Google Developers Group θα εγκριθούν αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσουμε την προώθηση των τοπικών δράσεων, αξιοθέατων και σημείων ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης καθώς θα διορθώσουμε και πιθανόν λανθασμένες πληροφορίες που υπάρχουν ήδη στους Google maps, κατ’ευθείαν!
Τι θα χρειαστείς;
Την φωτογραφική μηχανή ή το smartphone σου, ενθουσιασμό, κέφι και ένα τετράδιο με ένα στυλό για να σημειώνεις όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα από τη διαδρομή που θα καλύψεις με την ομάδα σου.
Θα σου δώσουμε το αποκλειστικό T-shirt “Google mapper - Thessaloniki” και gadgets και θα συνεργαστούμε μαζί με υπέροχες εταιρίες για να δώσουμε στην καλύτερη Ομάδα απίθανα βραβεία!
Όλοι όσοι λάβουν μέρος θα πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής και θα γίνουν μέλη της επίσημης κοινότητας Google MapMaker στην Ελλάδα.

Aκολουθείστε το επίσημο hashtag #mapthessmaker.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...