24 Ιουν 2014

GOOGLE I/O 2014 EXTENDED THESSALONIKI BE THERE … SIT BACK AND ENJOY…


Α
πόλαυσε 2 καλοκαιρινές βραδιές παρέα με τους Google Developers Thessaloniki σε ένα χαλαρό και μαγευτικό περιβάλλον


To GDG Thessaloniki, μεταμορφώνει τον χώρο της πύλης της ΧΑΝΘ-HELEXPO και σε προ[σ]καλεί* να:

SAN FRANCISCO - LIVE
Ταξίδεψε μαζί με τους Google Developers Thessaloniki στο SAN FRANCISCO και “χαιρέτησε” live πάνω απο 50.000 ανθρώπους, σε πάνω απο 100 χώρες.

START UP DISRUPTED
Δές μερικούς απο τους πιο ενδιαφέροντες νέους πρωταγωνιστές της ανερχόμενης Ελληνικής επιχειρηματικότητας, να παρουσιάζουν on stage καινοτόμες ιδέες και προτάσεις και μπροστά απο κορυφαίους κριτές!

MAP UP EVENT #2
Πάρε το κινητό σου ή την κάμερα σου, φωτογράφησε την πόλη σου απο 23-25 Ιουνίου και έλατε με την παρέα σου να τα αναρτήσετε Live στις 25 Ιουνίου. Γίνε και εσύ ένας official Map Maker και άλλαξε την πόλη σου!
TOUCH-LESS TECHNOLOGY
Γνώρισε απο κοντά τα LEAP MOTION ! και για πρώτη φορά επίσημα στην Ελλάδα γνώρισε τα πάντα για touch-less technology σε μια νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης με τον ηλεκτρονικό κόσμο.

GOOGLE STREET VIEW
Γνώρισε απο κοντά όλα τα μυστικά του Street View, πώς μπορείς να συμμετέχεις και εσύ σαν Street Viewer μέσα απο το Photo Sphere και το πώς βελτιώνει την πόλη σου.

ROBO CORNER
Πώς θα σου φαίνονταν να μπορούσες να δώσεις εντολές σε ένα robot και αυτό να ζωγραφίσει για σένα στην άμμο? Δές το LEGO Mind Storm Robot απο κοντά να ζωγραφίσει και διασκέδασε δημιουργώντας.

IMPORTANT UPDATE!

“ Θές να γίνεις πρωταγωνιστής του Google I/O Extended και να μιλήσεις real time με Googlers στο San Francisco?

Αυτή είναι η ευκαιρία σου! “

Κάνε την ερώτηση σου live σε developers και στελέχη της Google San Francisco!*Κράτησε την θέση σου για το event εδώ! Είσοδος δωρεάν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...