22 Μαΐ 2015

Πανελλήνιο Συνέδριο Δια Βίου Μάθησης με διεθνή συμμετοχή (updated)


Π
ανελλήνιο Συνέδριο Δια Βίου Μάθησης με διεθνή συμμετοχή

με θέμα: «Κρήτη-Χανιά 2015: Εμπειρίες, Οπτικές, Προοπτικές στη Διά Βίου Μάθηση-Εκπαίδευση Ενηλίκων-Κοινοτική Ενδυνάμωση & στην Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών. Για τη Διασύνδεση των τοπικών Φορέων και την Ανάπτυξη της Περιφερειακής Κοινότητας».
12-14/06/2015

-------------------------------------------------------------
Φόρμα Εγγραφής στο Συνέδριο (κάντε κλικ στο σύνδεσμο)
-------------------------------------------------------------

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες με χαρά σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ στις εργασίες του πρώτου Περιφερειακού/Εθνικού Συνεδρίου (community based) για την Διά Βίου Μάθηση-Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών.
To Συνέδριο συντονίζει και διεξάγει -στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 12-14/06/2015- το ‘Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης’ (ΕΔΕΕΚ, www.cretaadulteduc.gr) και το e-επιστημονικό περιοδικό ‘Εκπαίδευση Ενηλίκων και Πολιτισμός στην Κοινότητα’ (http://cretaadulteduc.gr/blog/) σε συνεργασία με τη ‘Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης’ και με άλλους εκπαιδευτικούς-πολιτιστικούς-κοινωνικούς φορείς του τόπου (βλ. αναλυτικά αφίσα και επισυναπτόμενο Πρόγραμμα του Συνεδρίου).
Σας περιμένουμε για έναν γνήσια συμμετοχικό διάλογο …
Οι Συντονιστές
Δρ. Χρύσα Γ. Τερεζάκη-Συντονίστρια Επιστημονικού Δικτύου Εκπ/σης Ενηλίκων Κρήτης (ΕΔΕΕΚ),
Δρ. Κων/νος-Αλκέτας Ουγγρίνης, Επικ. Καθηγητής Σ.Α.Μ Πολυτεχνείου Κρήτης
& η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου…

Καλώς να ορίσετε !!!

Το Πρόγραμμα το Συνεδρίου

1 σχόλιο:

Ηλίας Γεωργόπουλος είπε...

Ωραιο Site!!! μπραβο! εχω κανει και εγω μια προσπαθεια και εχω φτιαξει ενα blog για τις ομορφιες της Μεσσηνιας! θα χαρω πολυ να μπεις και γιατι οχι να σχολιασεις ! www.messinia1234.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...