13 Σεπ 2017

Διαδραστικό διαδικτυακό project “The Secret of fire” από τη ΔΔΕ Δράμας


Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,


Με τις θερμότερες ευχές μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σάς ενημερώνουμε ότι φέτος θα υλοποιήσουμε στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της ΔΔΕ Δράμας το διαδραστικό διαδικτυακό project “The Secret of fire”. Πρόκειται για ένα project που κινείται στα όρια του ρεαλισμού και της φαντασίας και στο οποίο βασικοί ήρωες του “The Jungle Book” μεταμορφώνονται σε Virtual Participants της διαδικασίας, προκειμένου να αλληλεπιδράσουν με τους συμμετέχοντες στο project εκπαιδευτικούς. Το “The Secret of Fire” είναι ένα "διαδικτυακό παραμύθι" το οποίο μεταφέρει τη λογική του Gamification, στη διαδικτυακή μάθηση. Στόχος είναι οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν να έρθουν σε επαφή με μοντέλα και τεχνικές που αναπτύσσουν το κοινωνικό περιεχόμενο της μάθησης στη διαδικτυακή εκπαίδευση, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν ως τελικό προϊόν ένα αποθετήριο θεωρητικών αρχών και καλών πρακτικών που σχετίζονται με τις σύγχρονες τάσεις της διδακτικής στα σύγχρονα περιβάλλοντα μάθησης.

Θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για μας η συμμετοχή σας σε ένα ακόμη διαδικτυακό μάθημα της ΔΔΕ Δράμας.

Για την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://elearning.didedra.gr/ να επιλέξετε είσοδος στο “The Secret of Fire” και να ακολουθείτε τις σχετικές οδηγίες.
Εάν έχετε κωδικούς από τη συμμετοχή σας σε παλαιότερα μαθήματα μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε ή μπορείτε να κάνετε μία νέα εγγραφή. Σε κάθε περίπτωση θα σας ζητηθεί ένα κλειδί εγγραφής το οποίο είναι το Secret2017@

Αφού εγγραφείτε μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες οδηγίες για το project το οποίο θα εμφανιστεί πλήρως στις 11 Σεπτεμβρίου.
Από την ημερομηνία αυτή και έως το τέλος του έτους θα μπορείτε να συμμετέχετε και να εκτελείτε τις δραστηριότητες των πέντε levels του project στους ρυθμούς που εσείς θα επιλέξετε.

Με εκτίμηση
Σπύρος Κιουλάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...