16 Νοε 2015

Τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ του 1ου Συνεδριου (ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ 2015) Δια Βίου Μάθησης - Εκπ/σης Ενηλίκων - Κοινοτικής Ενδυνάμωσης


Α
γαπητοί φίλοι και συνεργάτες, σας επισυνάπτουμε τους ιστοχώρους του e-επιστημονικού περιοδικού "Εκπαίδευση Ενηλίκων και Πολιτισμός στην Κοινότητα" οι οποίοι φιλοξένησαν το σύνολο των Πρακτικών του πρώτου κοινού μας Συνεδρίου για την Δια Βίου Μάθηση και την Εκπ/ση Ενηλίκων στο νησί (ΚΡΗΤΗ ΧΑΝΙΑ, 2015).Με την πεποίθηση ότι και το φετινό μας Συνέδριο, που σύντομα θα ανακοινωθεί, ΚΡΗΤΗ-ΧΑΝΙΑ 2016 (με την εμπειρία του συμμετοχικού σχεδιασμού των τοπικών φορέων, την ποιότητα & την κοινωνική καινοτομία της ελεύθερης πρόσβασης σε αυτό) θα εξακολουθεί να αποτελεί πρότυπο παράδειγμα καταγραφής των αναγκών του τόπου κι ανάδειξης προτάσεων και πρακτικών συνεργατικότητας, δικτύωσης κι ανάπτυξής του, σας αποστέλουμε τούτη την πρώτη ομαδική μας δουλειά ως δείγμα ευγνωμοσύνης και ικανοποίησης όμως και ως αντιπρόταση στις δυσκολίες των σημερινών καιρών.
Με την εδραιωμένη πεποίθηση ότι μόνο η εκπαίδευση και ο πολιτισμός μπορούν να άρουν τον κίνδυνο της όποιας ιδεοληψίας ή εμμονικής μονομέρειας στις μέρες μας κι εκ μέρους της Επιστημονικής και της Συντονιστικής Ομάδας.

Η Πρόεδρος του Συνεδρίου, Δρ. Χρύσα Τερεζάκη, Συντονίστρια ΕΔΕΕΚ

ο Αντιπρόεδρος, Δρ. Κων/νος Αλκέτας Ουγγρίνης, Επικ. Καθηγ. Πολυτεχνείου Κρήτης (ΜΗΧ.ΑΡΧΙΤ)Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...