3 Μαΐ 2017

1η Διήμερη Εκπαιδευτική Συνάντηση για τους Εκπαιδευτικούς των Μειονοτικών Σχολείων της Περιοχής του Αργυροκάστρου


Σ
τις 4-6 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 1η Διήμερη Εκπαιδευτική Συνάντηση για τους Εκπαιδευτικούς των Μειονοτικών Σχολείων της Περιοχής του Αργυροκάστρου στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα.


Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών των Μειονοτικών Σχολείων της Περιοχής του Αργυροκάστρου εντός του Ελλαδικού χώρου. 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα ο Πρύτανης κ. Αντώνης Τουρλιδάκης και η καθηγήτρια κα. Ελένη Γρίβα που ανέλαβαν την επιμόρφωση και το Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου και ειδικότερα το τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Λογοτεχνίας και Πολιτισμού υπό την προεδρεία του καθηγητή κ. Μπάρκα είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Αισθάνομαι μεγάλη ευχαρίστηση που η συγκεκριμένη δράση αποτελεί αποτέλεσμα πρωτοβουλίας μου που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες. Με ιδιαίτερη χαρά θα απευθύνω χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών της επιμορφωτικής συνάντησης.




update 4/5/2017
Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 25 χρόνια που γίνεται επιμόρφωση εντός του ελλαδικού χώρου.


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...