17 Μαρ 2012

FAMELAB 2012: διεθνής διαγωνισμός για νέα ταλέντα στην επικοινωνία της επιστήμης

Έ
ως τις 30 Μαρτίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό FameLab που πραγματοποιείται, για 6η συνεχή χρονιά, με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων στην επικοινωνία της επιστήμης. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.


Το FameLab ενθαρρύνει νέους επιστήμονες να μεταδώσουν το όραμα τους για την επιστήμη και τεχνολογία του 21ου αιώνα. Ο κάθε υποψήφιος έχε στη διάθεσή του 3 λεπτά για να παρουσιάσει ένα επιστημονικό θέμα και, κατόπιν, αξιολογείται με βάση το περιεχόμενο, τη σαφήνεια και τη χαρισματικότητα.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από το Επιστημονικό Φεστιβάλ του Cheltenham της Μεγάλης Βρετανίας με στόχο την προσέκλυση νέων ανθρώπων με πάθος για την επιστήμη και τη τεχνολογία, οι οποίοι έχουν το ταλέντο να μεταδώσουν στο ευρύ κοινό τον ενθουσιασμό και τις γνώσεις τους. Ο αριθμός των χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό διευρύνεται συνεχώς. Το 2012 θα συμμετέχουν επιστήμονες από 21 χώρες (Αίγυπτος, Αυστρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Γεωργία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ. Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λιθουανία, Νότιος Αφρική, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Τσεχοσλοβακική Δημοκρατία και Χονγκ Κονγκ)...



Ο προκριματικός γύρος στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου (Βρετανικό Συμβούλιο, 4ος όροφος, Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, Τσιμισκή 43, 546 23 Θεσσαλονίκη) και στην Αθήνα στις 4 Απριλίου 2012 (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, 116 35 Αθήνα). Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο του Βρετανικού Συμβουλίου (http://www.britishcouncil.org/gr/greece-science-beautiful-science-famelab-2012.htm) και του ΕΙΕ (http://www.eie.gr).

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Βρετανικό Συμβούλιο

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

16 Μαρ 2012

Βρείτε τα χαρακτηριστικά των μαθησιακών τύπων παίζοντας

Σ
την παρακάτω εφαρμογή που ανέπτυξα στο ClassTools.net καλείστε να βρείτε τα χαρακτηριστικά των διαφόρων μαθησιακών τύπων παίζοντας διάφορα παιχνίδια.


Αρκεί να επιλέξετε το παιχνίδι που θέλετε και κατόπιν ακολουθώντας τις πολύ απλές οδηγίες προσπαθήστε να ταιριάξετε τα διάφορα χαρακτηριστικά με τους αντίστοιχους μαθησιακούς τύπους.

Τα χαρακτηριστικά αφορούν στις αρετές και τις αδυναμίες που προσδιορίζουν τον κάθε έναν από τους τέσσερις μαθησιακούς τύπους.

Καλό παιχνίδι !!!




Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

15 Μαρ 2012

Πρόσκληση σε Focus group για εκπαιδευτικά παιχνίδια (serious games / social games ) στην εκπαίδευση ενηλίκων

Α
γαπητοί εκπαιδευτές καλημέρα σας,


Ονομάζομαι Σοφία Τσιορτού και είμαι υπεύθυνη ενός ευρωπαϊκού έργου Grundtvig όπου θέλουμε να αναπτύξουμε ένα social game για εκπαίδευση ενηλίκων.

Στα πλαίσια του έργου μας, θα δημιουργήσουμε ένα focus group την Πέμπτη 19/4 και ώρα 10:00, όπου θα θέλαμε να προσκαλέσουμε άτομα από τον χώρο της εκπαίδευσης που χρησιμοποιούν ή θέλουν να χρησιμοποιήσουν social games ή serious games στην κατάρτιση.

Συνημμένο θα βρείτε ένα αρχείο με περισσότερες πληροφορίες για το έργο μας, καθώς και για το focus group.

Επίσης θα σας παρακαλούσα να προωθήσετε το email σε όσους συνεργάτες σας, πιστεύετε ότι θα τους ενδιαφέρει...


e-mail P4i
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

14 Μαρ 2012

Υλοποίηση του 3ου κύκλου αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εκπαίδευσης του ΕΑΠ

Τ
ο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ανακοινώνει την υλοποίηση του 3ου κύκλου αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων εκπαίδευσης, τα οποία προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση κατάλληλων δεξιοτήτων και γνώσεων με σκοπό την προαγωγή της επιστημονικής και επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς επίσης και σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στα συγκεκριμένα αντικείμενα...



Σε κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα διδάσκουν μέλη ΔΕΠ Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων, καθώς επίσης και στελέχη αναγνωρισμένου επιστημονικού και επαγγελματικού κύρους. Η υλοποίηση των προγραμμάτων γίνεται με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ) του ΕΑΠ. Ο χώρος και ο χρόνος διεξαγωγής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων καθορίζεται κατά περίπτωση σε κάθε πόλη ανάλογα και με τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων. Με την λήξη κάθε προγράμματος χορηγείται στους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι τα εξής:
1. Ανάλυση Λογιστικών καταστάσεων (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)
2. Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)
3. Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)
4. Διοίκηση Επιχειρήσεων (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)
5. Διοικητική Λογιστική - Κοστολόγηση (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)
6. Ελεγκτική (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)
7. Λογιστική Εταιρειών (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)
8. Προχωρημένη Λογιστική (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)
9. Στρατηγική Επιχειρήσεων (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)
10. Χρηματοοικονομική (Γενική) Λογιστική (32 ώρες ή εξ αποστάσεως 3μηνης διάρκειας)

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: μέχρι 21/03/2012
Έναρξη Παρακολούθησης: Απρίλιος 2012

Για περισσότερες πληροφορίες (μεθοδολογία εκπαίδευσης, διάρκεια, κόστος συμμετοχής, κ.λπ.) και για την υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα http://eeyem.eap.gr/activity/seminars2,
ή να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο ΕΕΥΕΜ,
κα Ιωάννα Μαρίνη, τηλ: 2610.642718, e-mail: marini@ecomet.eap.gr
κα Θεοδώρα Δημακοπούλου, τηλ: 2610.642739, e-mail: dimakopoulou@ecomet.eap.gr
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

13 Μαρ 2012

Το "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας" στο Βιβλιοπωλείο Κυπραίου

Το "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας" είναι πλέον διαθέσιμο και στο γνωστό, πανεπιστημιακό βιβλιοπωλείο Κυπραίου.

Η διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας του βιβλιοπωλείου Κυπραίου είναι:
Κ.Μελενίκου 5, Συντριβάνι
Θεσσαλονίκη, τ.κ 54636
Τηλ 2310 215168
email efkyp78@gmail.com


Οι φίλες και οι φίλοι του blog, οι εκπαιδευτικοί, οι ερευνητές, οι φοιτητές προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί και όλοι οι ενδιαφερόμενοι που είναι από τη Θεσσαλονίκη και επιθυμούν να αποκτήσουν το βιβλίο μου με τίτλο "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας", μπορούν πλέον εκτός από την ηλεκτρονική παραγγελία να επισκεφθούν και το βιβλιοπωλείο Κυπραίου στην περιοχή των Πανεπιστημίων και να το αποκτήσουν από εκεί.




Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

12 Μαρ 2012

Παρουσίαση του προγράμματος Prosolva (a support to problem solving for educational teams)

Γ
ια να υποστηριχτούν πιο αποτελεσματικά οι δάσκαλοι που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερα προβλήματα, ιδιαίτερα στην επικοινωνία, την βία, την παρακίνηση, και τον ρατσισμό, το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού συστήματος και των συστημάτων υποστήριξης δασκάλων, συνεχώς βελτιώνεται και εξελίσσεται, φέρνοντας στην επιφάνεια νέες προσεγγίσεις για πρακτικές που στοχεύουν να βοηθήσουν τους δασκάλους να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην δική τους πρακτική. Αυτές οι προσεγγίσεις, οι οποίες είναι επικεντρωμένες στον δάσκαλο, προσπαθούν να λύσουν τις δυσκολίες που εκφράζουν οι δάσκαλοι και έτσι να δημιουργήσουν συνείδηση και αυτονομία.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος και ενημερωθείτε για τους τρόπους επίλυσης προβλημάτων και το υπόλοιπο πλούσιο υλικό που περιλαμβάνεται, κάνοντας κλικ εδώ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τέτοιες προσεγγίσεις, σχεδιασμένες για την επίλυση προβλημάτων, φέρουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη διάφορων πρακτικών μεθόδων, όπως την επιτήρηση, τις ομάδες ανάλυσης πρακτικών (PAG) ή την ατομική συμβουλευτική, το forum theatre και υποστηρίζονται από διάφορες θεωρητικές βάσεις, όπως: την Σχολή Palo Alto, την θεωρία της διαντίδρασης, το σύστημα ανάλυσης πολυαναφοράς.
...



Αυτοί οι μέθοδοι πλέον αναπτύσσονται περισσότερο σε ευρωπαϊκά σχολεία• αν κάποιες παιδαγωγικές ομάδες τις χρησιμοποιούν ήδη στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, οι περισσότεροι δεν κατέχουν αρκετές πληροφορίες ώστε να μπορούν να λύσουν τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν.

Η ανάπτυξη αυτών των μεθόδων σε εκπαιδευτικά συστήματα προϋποθέτει νέους τρόπους εκπαίδευσης και νέους οργανισμούς για τους εκπαιδευτές δασκάλων, τα ινστιτούτα εκπαίδευσης δασκάλων, όπως επίσης και για τα σχολεία. Ο κύριος στόχος της ιστοσελίδας είναι να βοηθήσει τους δασκάλους, τους εκπαιδευτές δασκάλων και τους διευθυντές σχολείων να έρθουν σε επαφή με κάποιες από αυτές τις μεθόδους, να τις χρησιμοποιήσουν και να τις εισάγουν στα σχολεία τους. Ευχόμαστε να πετύχουμε:

Για εσένα, τον εκπαιδευτή δασκάλων:

την εφαρμογή των ικανοτήτων για να είσαι εκπαιδευτής, αρχηγός, “εμπνευστής”, να αναλύεις/να αφήνεις να αναλύουν ένα πρόβλημα και να προτείνεις/ να αφήνεις να προτείνουν λύσεις.

την ανάπτυξη ικανοτήτων, ώστε τα ινστιτούτα εκπαίδευσης δασκάλων να έχουν την δυνατότητα εφαρμογής στρατηγικών στην διαχείριση του παιδαγωγικού προσωπικού και της ατομικής εκπαίδευσης.

Για εσένα, τον διευθυντή του σχολείου: :

την δυνατότητα να αναπτυχθούν συγκεκριμένοι χώροι και διευκολύνσεις στα ωράρια, τα οποία επιτρέπουν την διεξαγωγή συνεδριάσεων για την επίλυση προβλημάτων.

Για εσένα, τον δάσκαλο:

την ανάπτυξη ικανοτήτων, ώστε, ως παιδαγωγικός γνώστης και μέλος του παιδαγωγικού προσωπικού, να συμμετέχετε στις συνεδριάσεις για την επίλυση προβλημάτων. Η ιστοσελίδα επίσης στοχεύει να αναπτύξετε και να καλλιεργήσετε την αντίληψη σας για την μάθηση και να την κάνει πιο ανοιχτή.

Πιο αναλυτικά, σε αυτήν την ιστοσελίδα θα βρείτε τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δάσκαλοι, καθώς και πρακτική και λεπτομερή περιγραφή των μεθόδων επίλυσης προβλημάτων, πως χρησιμοποιούνται, και τις θεωρητικές τους βάσεις.

Ευχόμαστε με την προσπάθεια μας, αυτή η ιστοσελίδα να ανταπεξέλθει και να υποστηρίξει πλήρως την προσωπική και επαγγελματική συνείδηση και αυτονομία σχετικά με την μακροχρόνια μαθησιακή διαδικασία.

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος πατήστε εδώ
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

11 Μαρ 2012

4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ»

Αθήνα, 27-29 Απριλίου 2012
Χώρος Διεξαγωγής : ΟΤΕ ACADEMY

Στο 4ο Συνέδριο της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Καλές Πρακτικές Εκπαίδευσης Ενηλίκων», θα διεξαχθούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 39 Βιωματικά Εργαστήρια, με έντονα καινοτόμα στοιχεία, από έμπειρους εκπαιδευτές ενηλίκων που εκπροσωπούν Πανεπιστήμια, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Φορείς που απευθύνονται σε Ευάλωτες κοινωνικά Ομάδες, Επιχειρήσεις, Κοινωνικούς Εταίρους. Θα πραγματοποιηθούν επίσης δύο Ολομέλειες, όπου θα αναλυθούν η κατάσταση και οι τάσεις της Εκπαίδευσης Ενηλίκων στην Ελλάδα...




Επίσης, στο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των καινοτόμων αποτελεσμάτων του προγράμματος Digital Empowerment που υλοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo da Vinci, KA3:ICT που συντονίζει το ΔΗΜΗΤΡΑ KEE AE.

Δομή και Λειτουργία του Συνεδρίου
Τα εργαστήρια έχουν διάρκεια δύο ώρες (120 λεπτά) το καθένα. Θα λειτουργούν παράλληλα σε 8 αίθουσες (αναλυτικά βλ. Πρόγραμμα Συνεδρίου). Λόγω του ειδικού χαρακτήρα που έχουν πολλά βιωματικά εργαστήρια θα δεχθούν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο και να επιλέξουν μεταξύ των εργαστηρίων συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhPUnR6ZDg2eGdkdGRvNHlzRj
E2Znc6MQ (πατώντας εδώ) κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους. Σε περίπτωση συμπλήρωσης του αριθμού των συμμετεχόντων ενός εργαστηρίου, η φόρμα θα ανανεώνεται, ώστε να διαλέξουν κάποιο άλλο εργαστήριο. Για την καλύτερη προετοιμασία και επιλογή μεταξύ των εργαστηρίων έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.adulteduc.gr και στέλνονται και ηλεκτρονικά οι περιλήψεις των εργαστηρίων, ώστε να διευκολυνθεί η επιλογή. Στο συνημμένο Πρόγραμμα του Συνεδρίου δίπλα από τον τίτλο του κάθε εργαστηρίου αναγράφεται ένας αριθμός. Ο ίδιος αριθμός αναγράφεται και πάνω από τον τίτλο της κάθε περίληψης, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου
Ρέμος Αρμάος, Εκπαιδευτικός, Ερευνητής, Καθηγητής Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Υπεύθυνος Τμήματος Εκπαίδευσης Στελεχών ΚΕΘΕΑ
Δημήτρης Βεργίδης, Καθηγητής Επιμόρφωσης και Εκπαιδευτικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Αντιπρόεδρος της ΕΕΕΕ 
Χρήστος Γούλας, Διευθυντής Κατάρτισης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Διευθυντής ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕΕ
Σοφία Καλογρίδη, Σχολική Σύμβουλος ΠΕ, Καθηγήτρια Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Θανάσης Καραλής, Επίκουρος Καθηγητής Δια Βίου Μάθησης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Καθηγητής Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕΕ
Κατερίνα Κεδράκα, Καθηγήτρια Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Αλέξης Κόκκος, Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Πρόεδρος της ΕΕΕΕ
Γιώργος Κουλαουζίδης, Καθηγητής Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Ειδικός Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Θέρμης, Μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕΕ
Πιέρα Λευθεριώτου, Στέλεχος Γενικής Γραμματείας ΔΒΜ Ήρα Παπαγεωργίου, Επιστημονική συνεργάτης ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Καθηγήτρια Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
Δημήτρης Πατρώνας, Στέλεχος Εθνικής Τράπεζας, Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Ταμίας της ΕΕΕΕ
Μαρία Τερλιξίδου, Σύμβουλος Ανάπτυξης και Επιμόρφωσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΕΕΕ

Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου
Συντονίστρια: Χριστίνα Κόκκου
Δήμητρα Ανδριτσάκου
Τσέλση Λαζαρίδου
Δήμητρα Παρασκευοπούλου

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σε περίπτωση προκήρυξης των εθνικών εκλογών για την Κυριακή 29/4, το Συνέδριο θα μετακινηθεί την επόμενη εβδομάδα δηλ. Παρασκευή 4 Μαΐου με Κυριακή 6 Μαΐου, τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο.

Εγγραφές
Για να δηλώσετε συμμετοχή είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τη φόρμα
συμμετοχής, στην οποία θα επιλέξετε και τα εργαστήρια που θέλετε να
παρακολουθήσετε.

Κόστος του Συνεδρίου
Η Ένωση προσπάθησε με κάθε τρόπο να περιορίσει το κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο: Για τα μέλη της Ένωσης και για τους φοιτητές κάτω των 25 ετών το κόστος είναι 40 ευρώ. Για μη μέλη το κόστος είναι 60 ευρώ. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Συνέδριο, θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό που σας αντιστοιχεί στους παρακάτω λογαριασμούς της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων: Εθνική Τράπεζα 146/29607533, Τράπεζα Πειραιώς: 5105-039679-919 μην ξεχάσετε το ονοματεπώνυμό σας στο έντυπο κατάθεσης της Τράπεζας. Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής στην Τράπεζα, θα πρέπει να γίνεται σε διάστημα 5 εργασίμων ημερών, από την ημέρα δήλωσης της συμμετοχής. Καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση των εγγραφών είναι η Παρασκευή 20 Απριλίου 2012.

Μετά την ημερομηνία αυτή θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι σύνεδροι να μας ενημερώνουν πριν την κατάθεση των χρημάτων στην Τράπεζα για να εξασφαλίζουν ότι υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο 2106012297 και 6979724757 (Χριστίνα Κόκκου)


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...