30 Αυγ 2015

Πρόσκληση Κριτών Συνεδρίου


Η
Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου: «ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ», που θα γίνει στις 16 & 17 Απριλίου 2016, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (http://neospaidagogos.gr) προσκαλεί ενδιαφερόμενους, -ες για ένταξή τους στην Επιτροπή Κριτών του συνεδρίου αυτού, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντάς μας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση (αρχείο xlsx).


Η πρόσκληση είναι ανοιχτή ως τις 15 Νοεμβρίου 2015.

· Η διαδικασία κρίσης θα υλοποιηθεί σε πλαίσιο ανωνυμίας, ένθεν κι ένθεν (Κρινόμενου και Κριτή).

· Σε κάθε Κριτή αναμένεται να σταλούν για κρίση ως 5 εργασίες, συναφείς ή σχετικές με τις Θεματικές Γνωστικές Περιοχές που θα αναγράψει στην αίτησή του (κι εφόσον κατατεθούν εργασίες σε αυτές τις περιοχές)

· Η κρίση θα βασιστεί πάνω σε συγκεκριμένο πάγιο συνεδριακό Δελτίο Κρίσης εργασίας, σε ένα στάδιο (αποδοχή ως έχει, αποδοχή μετά από διορθώσεις, μετατροπή σε αναρτημένη ανακοίνωση, μη αποδοχή). Πρώτιστος στόχος της διαδικασίας κρίσης θα είναι: αφενός μεν η επιβοήθηση των Κριτών στο να βελτιώσει την εργασία του ο κρινόμενος συγγραφέας, αφετέρου στο να τηρηθούν οι απαιτήσεις συγγραφής και δημοσίευσης επιστημονικής εργασίας.

· Το διάστημα κρίσης εργασιών θα ξεκινήσει από τις 15 Νοεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί ως τις 15 Φεβρουαρίου 2016 - αν προκύψει παράταση στην υποβολή εργασιών.

Οι Κριτές (εφόσον κρίνουν εργασία/ες), μετά τη λήξη της περιόδου Κρίσεων θα λάβουν ηλεκτρονική βεβαίωση Κριτή Συνεδρίου, ηλεκτρονική βεβαίωση Μέλους Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου καθώς και τον ηλεκτρονικό τόμου πρακτικών του συνεδρίου σε pdf (μετά την πραγματοποίηση του συνεδρίου).

Απαραίτητο ένταξης στην Επιτροπή Κριτών είναι η κατοχή τουλάχιστον μεταπτυχιακού τίτλου σε ένα από τα πεδία της Συνεδριακής Θεματολογίας. Επιθυμητή η προγενέστερη συμμετοχή σε ομάδα Κριτών Συνεδρίου καθώς και η αρθρογραφία σε σχετικά επιστημονικά περιοδικά ή σχετικά συνέδρια.

Επίσης όσοι επιλεγούν ως Κριτές, αν επιθυμούν μπορούν να είναι και εισηγητές αυτού του συνεδρίου. Στην περίπτωση αυτή – αν έχουν κρίνει επιστάμενα τουλάχιστον 2 συνεδριακές εργασίες που θα τους σταλούν - θα έχουν έκπτωση50% επί της συνδρομής εισηγητή.

Στη διάθεσή σας για περισσότερη πληροφόρηση.

Με εκτίμηση


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ

Τηλ. 2103219262 (10.00-11.30 π.μ. καθημερινές)


Για να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής...


κάντε κλικ εδώ
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...