16 Νοε 2012

Συμμετοχή σε Διαγωνισμό - The 2012 Edublog Awards are a go!


Τ
ο ιστολόγιο της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" συμμετέχει στο διαγωνισμό "The 2012 Edublog Awards". Αν νομίζετε ότι αξίζει να στηρίξετε την προσπάθεια της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" μπορείτε να στηρίξετε το ιστολόγιo με τον ακόλουθο τρόπο: Γράφετε ένα post στο ιστολόγιό σας, στη σελίδα σας, στο Twitter,  ή οπουδήποτε αλλού δημόσια, αναφέροντας σε ποιες από τις κατηγορίες που βλέπετε παρακάτω ψηφίζετε την "Εκπαίδευση Ενηλίκων". Στη συνέχεια συμπληρώνετε τη φόρμα που βρίσκεται εδώ. Αυτό ήταν όλο...

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αφορά τις κατηγορίες:
  • Best individual blog
  • Best ed tech / resource sharing blog
  • Best library / librarian blog
The "Adult Education" blog participate in the contest of "The 2012 Edublog Awards". If you think it's worth the effort to support the "Adult Education" blog, you can support the blog by the following way: You write a post on your blog, on your website, on Twitter, or anywhere else in public, saying in how many of the categories you see below you vote the "Adult Education" blog. Then fill out the form located here. That's all ...

"Adult Education" participates in the competion for the following categories:
  • Best individual blog
  • Best ed tech / resource sharing blog
  • Best library / librarian blog




Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

13 Νοε 2012

Ελάτε να (ξανα)γράψουμε την ιστορία μας


Φ
ίλες και φίλοι του blog από σήμερα σας δίνετε μια μοναδική ευκαιρία να συμβάλετε όλοι μαζί ώστε να (ξανα)γράψουμε την ιστορία των 3 τελευταίων ετών. Στη διεύθυνση http://edu4adults.titanpad.com/1 μπορείτε να συνεχίσετε την ιστορία που ξεκίνησε καταθέτοντας τη δική σας άποψη.

Η εφαρμογή είναι πλήρως συνεργατική. Κάθε ένας που επισκέπτεται τη διεύθυνση http://edu4adults.titanpad.com/1 μπορεί να συνεχίσει να γράφει την ιστορία που διαβάζει από το σημείο που τη σταμάτησε ο προηγούμενος "συγγραφέας".

Οι μόνοι (αυτο)περιορισμοί που υπάρχουν είναι να σεβαστείτε τους υπόλοιπους "συγγραφείς" αποφεύγοντας ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και να συνεχίζετε τη "συγγραφή" από το τελευταίο σημείο που βρίσκετε την ιστορία.

Κατά τα άλλα μπορείτε να καταθέσετε οποιαδήποτε άποψη έχετε για την ιστορία των 3 τελευταίων ετών, συνεχίζοντας την ιστορία από το σημείο που τη βρίσκετε και μετά.

Καλό γράψιμο σε όλους και σε όλες :-)

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...