31 Δεκ 2011

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2012

Ε
ύχομαι σε όλες και όλους Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2012


Μαζί με τις ευχές μου για υγεία, αγάπη και αισιοδοξία τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάμε οι περισσότεροι, θέλω να ευχηθώ και κάτι ακόμα.

Να μην ξεχάσουμε το 2012 ποιοι και πως μας έφεραν σ' αυτήν την κατάσταση. Εύχομαι η μνήμη όλων μας να είναι πολύ δυνατή, ώστε τη στιγμή που θα πρέπει να τους δείξουμε με τον ποιο σκληρό τρόπο ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί 

Καλή Πρωτοχρονιά και Ευτυχισμένο το 2012


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

30 Δεκ 2011

250.000 Page Views για την Εκπαίδευση Ενηλίκων

Η
"Εκπαίδευση Ενηλίκων" ξεπέρασε τα 250.000 page views και τους 125.000 μοναδικούς επισκέπτες.


Το ιστολόγιο της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" κατατάσσεται μέσα στα 30.000 πιο δημοφιλή site και blog στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Alexa.

Αφήνουμε πίσω το 2011 με μέσο όρο 11.000 περίπου page views το μήνα που είναι αριθμός διπλάσιος σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.

Η αποδοχή σας στην προσπάθεια της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" είναι εντυπωσιακή και αυτό συνεπάγεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από μέρους μου για καλύτερο περιεχόμενο στο ιστολόγιο.

Ταυτόχρονα, η επισκεψιμότητα στη σελίδα του βιβλίου μου "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας" έχει φτάσει τα 2.000 page views μέσα σε 45 ημέρες που αποδεικνύει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού για την πρωτότυπη αυτή για τα ελληνικά δεδομένα συγγραφική προσπάθεια.

Σας ευχαριστώ θερμά και σας υπόσχομαι ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και διαθέση.




Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

28 Δεκ 2011

Ας μιλήσουμε επιτέλους με στοιχεία

Ε
πειδή τους τελευταίους μήνες έχουμε ακούσει πολλά και επειδή η παραπληροφόρηση έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια επίσημων και ανεπίσημων, είναι καλό να μιλήσουμε για άλλη μία φορά με στοιχεία



Δείτε τα στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω. Έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.  Παρουσιάζουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατάσταση των εκπαιδευτικών στην Ελλάδα και όχι αυτή που έντεχνα και με προφανή στόχο θέλουν να παρουσιάζουν κάποιοι

Στατιστικά ΟΛΜΕ

Ευχαριστώ το φίλο του blog Χρήστο για τα στοιχεία


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

26 Δεκ 2011

Το Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Τ
ο βιβλίο μου με τίτλο "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας" μέσα σε μόλις δύο μήνες έχει διανεμηθεί σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ρόδος, Σέρρες, Βόλος, Σύρος, Ιωάννινα, Κόρινθος, Αλεξανδρούπολη) αλλά και την Κύπρο (Λευκωσία).



Η σελίδα του βιβλίου στη διεύθυνση http://project-guide.weebly.com/ έχει συγκεντρώσει πάνω από 1800 αναγνώσεις, με καθημερινή αυξητική τάση.

Το γεγονός ότι το βιβλίο αποτελεί το απόλυτο βοήθημα για όλους τους φοιτητές, ερευνητές αλλά και καθηγητές, φαίνεται ότι τυγχάνει της αντίστοιχης αναγνώρισης από όλους τους ενδιαφερόμενους.


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...