8 Μαρ 2013

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή αναζητούν τον επόμενο μεγάλο Έλληνα συγγραφέα


Ο
ι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή αναζητούν τον επόμενο μεγάλο Έλληνα συγγραφέα. Στείλτε μας τα έργα σας για αξιολόγηση εντός 25 ημερών ή/ και προωθήστε την παρούσα ανακοίνωση σε όσους συγγραφείς - φίλους σας γνωρίζετε ότι αναζητούν την επόμενη εκδοτική τους στέγη!


Για επικοινωνία, απευθυνθείτε στο email info@pigi.gr ή στο τηλέφωνο 2311 27 28 03.

Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος...

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή κλείνουν 2 χρόνια προσεγμένων εκδόσεων και με πίστη στο ελληνικό συγγραφικό ταλέντο απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα σε συγγραφείς (ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας) που θέλουν να αναδείξουν το έργο τους. Μέσα στη σειρά των τίτλων που θα εκδοθούν μέσα στο έτος, επιθυμούμε τουλάχιστον τέσσερα εξ αυτών να είναι νέων συγγραφικών ταλέντων!
Οι θεματολογίες που ενδιαφέρουν πρωτίστως τον εκδοτικό οίκο είναι η λογοτεχνία (αληθινές ιστορίες, μυθιστορήματα μυστηρίου, αστυνομικά, αισθηματικά, φαντασίας, ιστορικά), τα λαογραφικά έργα & οι μελέτες, καθώς και τα εξειδικευμένα βιβλία και οι έρευνες. 
Η εκδοτική ομάδα του Οίκου υπόσχεται ότι θα απαντήσει σε όλους εντός 25 ημερών, σεβόμενοι την προσμονή κάθε συγγραφέα να δει το έργο του να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. 
Τέλος, ευχαριστούμε ανοικτά συγγραφείς και αναγνώστες που επί δύο χρόνια αγκάλιασαν την εκδοτική μας προσπάθεια και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και ενθουσιασμό. 

Με εκτίμηση,
Εκδοτική Ομάδα,
Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή.

Στείλτε το έργο σας σήμερα!

Μέσω email:
info@pigi.gr

Μέσω ταχυδρομείου:
Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή,
Μαλέας 11,
Άνω Πόλη,
Τ.Κ. 54 634
Θεσσαλονίκη

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας:
www.pigi.gr

Επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου:
2311 27 28 03



Δεν υπάρχουν σχόλια: