7 Αυγ 2013

Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Παιδείας...


Ε
υχαριστώ πολύ τον Υπουργό Παιδείας γιατί μου έδωσε να καταλάβω ότι τόσα χρόνια έκανα λάθος που ήμουνα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ στην πραγματικότητα δεν ήθελα να γίνω καθηγητής πληροφορικής αλλά δάσκαλος ΤΠΕ, οδηγώντας με σε αναγκαστική μετάταξη

Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Παιδείας και την προκάτοχό του γιατί με βοήθησε να επιβεβαιώσω ότι εμείς στην Ελλάδα ξέρουμε καλύτερα, καθώς σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο εξαφανίζουμε την επιστήμη της πληροφορικής από την τεχνική εκπαίδευση και το γενικό λύκειο.

Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Παιδείας γιατί άνοιξε στην Έλσα, στην Έλενα, στην Αγγελική, στο Λάζαρο και σε πολλούς άλλους συναδέλφους μου νέες επαγγελματικές προοπτικές στο πεδίο της διαθεσιμότητας και της ανεργίας.

Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Παιδείας γιατί μου έμαθε ότι αναδιάρθρωση και εκσυγχρονισμός της εκπαίδευσης σημαίνει μερικές χιλιάδες απολύσεις εκπαιδευτικών και διάλυση των οικογενειών τους.
...



Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Παιδείας που απάλλαξε τους 20.000 μαθητές των ειδικοτήτων που καταργήθηκαν στα επαγγελματικά λύκεια από το άγχος του τι θα κάνουν στο μέλλον, αφού αποφάσισε ο ίδιος για αυτούς.

Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Παιδείας που μου έδειξε ότι η επιστήμη της πληροφορικής είναι πιο σημαντική στα παιδιά των 7 και 8 χρονών που μαθαίνουν την ΑΒ παρά στους έφηβους των 15-18 ετών που είναι χαμένοι στα κοινωνικά δίκτυα και το internet.

Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Παιδείας που με τιμωρεί με 5 μόρια επειδή διορίστηκα με την επετηρίδα καθώς φταίω, αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος διορισμού τότε.

Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό Παιδείας που μου εμπέδωσε ότι η ζωή είναι κύκλος, καθώς μετά από 20 χρόνια και δεκάδες αλλαγές επιστρέφουμε εκεί απ' όπου ξεκινήσαμε, δηλαδή στο σύστημα των δεσμών.

Για όλα τα παραπάνω σας ευχαριστώ πολύ κ. Υπουργέ και σας υπενθυμίζω ότι όλοι εδώ κρινόμαστε. Όπως και οι προκάτοχοί σας έτσι και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την επιβεβαίωσή μας για όσα αποφασίσατε για τις ζωές μας στις επόμενες εκλογές.


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...