ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

1 Ιουν 2010

9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητού Επιχειρείν, 13-15/6


Ανακτήθηκε από http://www.computer-engineers.gr
Η ερευνητική ομάδα κινητού επιχειρείν (ISTLAB/WRC) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, διοργανώνουν το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο για το Κινητό Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (9th International Conference on Mobile Business/ 9th Global Mobility Roundtable), στις 13-15 Ιουνίου 2010, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Park.

Το συνέδριο αποτελεί τη σημαντικότερη διεθνή ετήσια συνάντηση ερευνητών από πανεπιστήμια και επιχειρήσεις στο χώρο των επιχειρηματικών εφαρμογών των κινητών και ασύρματων δικτύων και φέτος έχει κεντρικό άξονα Η Κινητή Ευρυζωνικότητα ως Μοχλός Καινοτομίας και Ανάπτυξης. Η ...

θεματική εστίαση αυτή αντανακλά τη σημασία των κινητών ευρυζωνικών εφαρμογών για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο, θέματα που αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε ένα περιβάλλον διεθνούς οικονομικής αβεβαιότητας και κρίσης.

Το συνέδριο απευθύνεται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεων όσο και ερευνητές του ευρύτερου κλάδου πληροφορικής και διοίκησης νέων τεχνολογιών. Στα πλαίσια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν 56 ερευνητικές εργασίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης (panels) σε επίκαιρα θέματα του κινητού επιχειρείν και συγκεκριμένα:

*
Ανάπτυξη και αξιολόγηση εφαρμογών mobile business
*
Επιχειρηματικά μοντέλα
*
Εικονικές κοινότητες και κοινωνική δικτύωση σε κινητά μέσα
*
Κινητό διαφημίζειν (mobile advertising)
*
Υιοθέτηση εφαρμογών mobile business και συμπεριφορά χρηστών
*
Ιδιωτικότητα, εμπιστοσύνη και νομοθεσία σε σχέση με το mobile business
*
Mobile learning and participation
*
Κινητή ηλεκτρονική διακυβέρνηση (mobile government)
*
Κινητές ηλεκτρονικές πληρωμές (mobile payments)

Ακόμα, θα πραγματοποιηθούν κεντρικές ομιλίες από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες του χώρου. Χρυσός χορηγός του συνεδρίου είναι η Globo Technologies, ενώ χορηγοί είναι ακόμα η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, η υπηρεσία m-Banking της Eurobank, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η Smart Press και η Infocom.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή και παρακολούθησή του, βρίσκονται στον ιστότοπο του συνεδρίου στη διεύθυνση: http://www.mbusiness2010.org/.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...