ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

14 Ιουν 2011

Συμβουλευτική κρατουμένων

Των Παπατζανάκη Ευτυχίας, Πυκνή Μυρσίνης και Σερέτη Παναγιώτας
Επιμελητής : Ρηγούτσου, Ελένη
Φορέας: ΙΔΕΚΕΛέξεις-Κλειδιά
Κρατούμενοι, Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.), Συμβουλευτική κρατουμένων, Φυλακή, Ψυχισμός κρατουμένων, Ψυχολογικές συνέπειες εγκλεισμού, Σωφρονιστική ψυχολογία, Εκπαίδευση στη φυλακή, Συμβουλευτική, Σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, Τεχνικές εξεύρεσης εργασίας, Εκπαιδευτικές τεχνικές, Θεσμός φυλακών, Τεχνικές εκπαίδευσης ενηλίκων, Εκπαιδευτικά εργαστήρια

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Το βιβλίο που παρουσιάζουμε αποτελεί έναν οδηγό τόσο για τον πρωτόπειρο όσο και για τον πιο έμπειρο Εκπαιδευτή/Σύμβουλο, που καλείται να ασκήσει το έργο της συμβουλευτικής παρέμβασης, στο πλαίσιο των Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.), στο χώρο της φυλακής. Επισημαίνεται ότι η συμβουλευτική κρατουμένων είναι η συνάρθρωση τριών παραγόντων: της φυλακής, της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής. Δεν πρόκειται για «συμβουλευτική» αυτόνομη και ανεξάρτητη που καθορίζεται από τον σύμβουλο, αλλά για επιμέρους δραστηριότητα της ευρύτερης εκπαιδευτικής παρέμβασης που υλοποιούν τα Κ.Ε.Ε. στις φυλακές. Στόχος της συμβουλευτικής παρέμβασης είναι να ενισχυθεί το κίνητρο των κρατουμένων, ώστε σε ένα πρώτο επίπεδο να παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Κ.Ε.Ε. στη φυλακή και σε ένα δεύτερο επίπεδο να επανασυνδεθούν με την εκπαίδευση, μέσα στη φυλακή ή έξω από αυτή, μετά την αποφυλάκιση τους.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο πατήστε εδώ

Πηγή Ανάρτησης:
http://hdl.handle.net/10795/130
http://repository.edulll.gr/130
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Nice to meet you all :--)

I'm not sure if this is allows but I am truly interested in
[url=http://www.internet4jurists.at/urh-marken/urh01.htm]vorgetäuschte abmahnung[/url], thus I am living a link in my signature that has tons usefull advise about that topic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...