ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

22 Δεκ 2012

1 χρόνος κυκλοφορίας για το "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας"


Τ
ο "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας" συμπλήρωσε 1 χρόνο κυκλοφορίας. Από τις 15/12/2011 που έγινε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα, το "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας" διήνυσε μια εντυπωσιακή πορεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από την Κύπρο μέχρι τα Ιωάννινα και από την Ρόδο μέχρι την Κοζάνη, το "Εγχειρίδιο Ερευνητικής Εργασίας" αποτέλεσε τον πολύτιμο βοηθό σε όλους όσους ασχολούνται με τις ερευνητικές εργασίες.

Το βιβλίο αποτελείται από πέντε κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο αναλύονται οι έννοιες της δεοντολογίας, της αξιοπιστίας και της εγκυρότητας που αποτελούν το βασικό τρίπτυχο μιας επιστημονικής ερευνητικής εργασίας. Στο δεύτερο κεφάλαιο παρουσιάζεται η δομή μιας ερευνητικής εργασίας. Στο τρίτο κεφάλαιο γίνεται μία πολύ συνοπτική αναφορά στις έννοιες της ποιοτικής και της ποσοτικής έρευνας, της δειγματοληψίας, των μεταβλητών και των συσχετίσεων. Στο τέταρτο κεφάλαιο περιλαμβάνονται χρήσιμες οδηγίες για την ανασκόπηση βιβλιογραφίας στο θεωρητικό πλαίσιο, τις βιβλιογραφικές αναφορές και το πρότυπο APA. Στο πέμπτο κεφάλαιο, περιλαμβάνεται ως ολοκληρωμένο παράδειγμα μια πλήρης πιλοτική έρευνα, που εκπονήθηκε στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας ΕΚΠ51 (Εκπαιδευτική Έρευνα στην Πράξη) του ΕΑΠ.

Για να ενημερωθείτε λεπτομερέστερα για τα περιεχόμενα του βιβλίου, αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του βιβλίου εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...