25 Νοε 2014

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα "Διοικητικής Επάρκειας & Οργανωσιακής Ψυχολογίας στον Σχολικό Χώρο"


Σ
ε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ), στο πλαίσιο των επιμορφωτικών & επιστημονικών της δραστηριοτήτων, ανακοινώνει την διοργάνωση ετήσιου Προγράμματος Επιμόρφωσης για την προετοιμασία των στελεχών της δημόσιας εκπαίδευσης αλλά και για όποιον έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην διοίκηση και στην οργανωσιακή ψυχολογία της εκπαίδευσης. Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο προγραμματισμένων δράσεων για θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών σχετικά με την εκπαίδευση σε ετήσια βάση από Α.Ε.Ι.


Οι αιτήσεις συμμετοχής θααποστέλλονται μέχρι 23 Δεκεμβρίου 2014
Διάρκεια 410 ώρες

Την Επιστημονική Επιμέλεια και Εποπτεία του συγκεκριμένου προγράμματος έχει το Εργαστήριο Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάλυσης της Οικογένειας και του Καταναλωτή του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας & Οικολογίας της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας & Εφαρμοσμένων Οικονομικών του ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. Εκπαιδευτές στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ομάδα Πανεπιστημιακών Καθηγητών και Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού.

Το πρόγραμμα σπουδών, την αίτηση συμμετοχής, το κόστος και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες...του επιμορφωτικού προγράμματος, μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...