16 Οκτ 2014

Πρόγραμμα Συνεδρίου και Συμμετοχή στο Διεθνές Συνέδριο: EDUCATION ACROSS BORDERS 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE “CRITICAL THINKING IN EDUCATION”


Α
νακοιώθηκε το πρόγραμμα του διεθνούς συνεδρίου EDUCATION ACROSS BORDERS - 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE “CRITICAL THINKING IN EDUCATION” που θα πραγματοποιηθεί στην Κορυτσά 31/10-1/11 2014

 Το Σάββατο 1/11/2014 στο session 11:30 - 13:30 θα παρουσιάσω μαζί με τους συναδέλφους Μάρκο Κούνδουρο και Γιάννη Γαρίτση εισήγηση με τίτλο "Raising the parents’ awareness to develop a more critical attitude towards Web communication applications. A case study"

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

12 Οκτ 2014

e-learning επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση»


Μ
ετά την επιτυχή διοργάνωση του πρώτου κύκλου, η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων για δεύτερη χρονιά προσφέρει το e-learning επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αξιοποίηση της Τέχνης στην Εκπαίδευση».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων, εκπαιδευτικούς και φοιτητές αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Σε όσες και όσους ολοκληρώνουν με επιτυχία το πρόγραμμα και εκπονήσουν την τελική εργασία, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης 200 ωρών.

Ενδεικτικές γνώμες για το πρόγραμμα: «Ήταν αλληλεπιδραστικό και βιωματικό. Συμμετείχα πλήρως, έχοντας την ευκαιρία να εκφράσω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. Είναι πολύ διαφορετικό από άλλα σεμινάρια», «Ποτέ δεν είχα δει ένα έργο τέχνης με αυτό τον τρόπο, και είμαι σίγουρη ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι...»

Πιο αναλυτικά, πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη συνημμένη ανακοίνωση.


Δια να δείτε τι συνημμένη ανακοίνωση...κάντε κλικ εδώ
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...