24 Ιουλ 2010

9η Διεθνή Συνδιάσκεψη για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση


Ανακοίνωση της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση προετοιμασίας για την 9η Διεθνή Συνδιάσκεψη για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση που θα φιλοξενηθεί στις 28 και 29 Μαΐου 2011 στην Αθήνα με βασικό διοργανωτή την Ένωση.
Σας αποστέλλουμε ένα πλήρες κείμενο σχετικά με το θέμα της Συνδιάσκεψης, τον τόπο διεξαγωγής, τη δυνατότητα υποβολής προτάσεων κλπ. Για τις ανάγκες του Συνεδρίου δημιουργήσαμε ένα δικτυακό τόπο (www.tlcathens2011.gr) στον οποίο μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες, καθώς και να εγγραφείτε στη Συνδιάσκεψη. Σας παρακαλούμε θερμά, προς το ...

παρόν τουλάχιστον, να μην κάνετε κρατήσεις για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Imperial, καθώς ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος και θεωρούμε σημαντικό να εξυπηρετηθούν πρώτα οι ξένοι συμμετέχοντες. Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε κράτηση σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο.
Ειδικά για τα μέλη της Ένωσης φροντίσαμε να υπάρχουν τα εξής προνόμια:
1. Άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις.
2. Διοργάνωση εκδηλώσεων προετοιμασίας:
• Στις 17 Σεπτεμβρίου (στην Αθήνα) και 18 Σεπτεμβρίου (στη Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθούν προσυνεδριακές εκδηλώσεις με κεντρικό ομιλητή τον Michel-Alhadeff Jones.
• Θα διοργανωθούν (εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον) σεμινάρια για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις αυτές στο site της Ένωσης.
3. Στην ενότητα Κείμενα του site (πρόσβαση Μόνο για Μέλη) αναρτήσαμε συγκεντρωμένο πλούσιο υλικό που αφορά τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση. Επιπλέον σας ενημερώνουμε πως στο δικτυακό τόπο http://transformativelearning.org θα βρείτε και τα πρακτικά προηγούμενων συνεδρίων.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Αλέξης Κόκκος
Πρόεδρος της ΕΕΕΕ