10 Φεβ 2011

9η Διεθνής Συνδιάσκεψη για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση

Αθήνα 28-29 Μαΐου 2011
Ξενοδοχείο Classical Athens Imperial
Πλατεία Καραϊσκάκη

Αγαπητά Μέλη της ΕΕΕΕ,
Με μεγάλη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την πορεία της 9η Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση, που θα γίνει στην Αθήνα 28-29 Μαίου 2011. Όπως ήδη γνωρίζετε η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων είναι ο φορέας που διοργανώνει αυτή την τόσο σημαντική Συνδιάσκεψη.
Συνδιοργανωτές είναι μερικά από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια του πεδίου, όπως τα Teachers College Columbia University, Michigan State University, Stockholm University, University of Warwick και άλλα, καθώς επίσης και το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος.
Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των εισηγήσεων και έχουν επιλεγεί 146 εισηγήσεις που θα τις παρουσιάσουν επιστήμονες από όλο τον κόσμο.
Η 9η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση πιστεύουμε πως θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για όσους την παρακολουθήσουν, καθώς θα δώσει σε όλους τη δυνατότητα:
Α. Να ενημερωθούν σε βάθος για το πιο σημαντικό σήμερα ρεύμα της εκπαίδευσης ενηλίκων.
Β. Να συμμετάσχουν απευθείας στις παρουσιάσεις των πιο σημαντικών στοχαστών όχι μόνο της Μετασχηματίζουσας Μάθησης (V. Marsick, E. Taylor, J. Dirkx) αλλά και της ευρωπαϊκής σκέψης γενικότερα (P. Jarvis, K. Illeris)
Γ. Η ίδια η διαδικασία είναι ιδιαίτερα καινοτόμα, πρωτόγνωρη και πλούσια σε ερεθίσματα.

Από την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων




1 σχόλιο:

Vasso Servou είπε...

Στις 12-2 2011 16:03 ο χρήστης Vasso Servou σχολίασε:
Μετασχηματιστική μάθηση είναι ο σωστός όρος και όχι μετασχηματίζουσα