27 Ιαν 2024

Ο ρόλος του συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων στην εκπαίδευση των προσφυγοπαίδων - Εισήγηση σε Συνέδριο



Η εισήγηση με τίτλο "Ο ρόλος του συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων στην εκπαίδευση των προσφυγοπαίδων" παρουσιάστηκε στο 2ο Διαδικτυακό Συνέδριο "Σύγχρονες πρακτικές στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας". 

Το Συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το Το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας του Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας "ΤΗΜΕΝΟΣ" του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ), Το Γραφείο Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ και το Πρόγραμμα Νεοελληνικών Σπουδών του Τμήματος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Επικοινωνίας, Καλών Τεχνών, Γλωσσών και Λογοτεχνίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Macquarie University, Σίδνεϋ, Αυστραλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών. 

Η εισήγηση παρουσιάστηκε μαζί με τις συναδέλφους Συντονίστριες Εκπαίδευσης Προσφύγων κυρίες Βασιλειάδου Ευτέρπη, Καραγιαννίδου Όλγα και Παπαλιούρα Φωτεινή.

   

Το σύνολο των παρουσιάσεων της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου και στο 2:46:00 του video τη δική μας παρουσίαση μπορείτε να δείτε εδώ: 






Δεν υπάρχουν σχόλια: