ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

28 Ιουν 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΣΑ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Ανανκτήθηκε από http://www.adulteduc.gr
Η Ένωση με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως οριστικοποιήθηκε ότι η επόμενη Παγκόσμια Συνδιάσκεψη για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση θα γίνει στην Αθήνα, στις 28 και 29 Μαΐου 2011. Η Ένωση είναι ο διοργανωτής φορέας, με την υποστήριξη του Columbia University και άλλων Πανεπιστημίων από την Ευρώπη και τις Η.Π.Α.

Θα συμμετάσχουν όλοι οι βασικοί θεωρητικοί της Μετασχηματίζουσας Μάθησης (Mezirow – επίτιμος πρόεδρος της Συνδιάσκεψης – , Cranton, Marsick, Dirkx, Kasl κ.ά.).

Οι Έλληνες που ενδιαφέρονται για τις νέες ποιοτικές τάσεις στην Εκπαίδευση Ενηλίκων έχουν τη ...

μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή την υψηλού επιπέδου Παγκόσμια Συνδιάσκεψη και να παρουσιάσουν τις εργασίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την προετοιμασία για τη Συνδιάσκεψη κάντε κλικ εδώ…

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
Με θέμα την προετοιμασία για τη Διεθνή Συνδιάσκεψη Μετασχηματίζουσας Μάθησης


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διεθνούς Συνδιάσκεψης για τη Μετασχηματίζουσα Μάθηση, που θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στον ευρωπαϊκό χώρο, στην Αθήνα, στις 28 και 29 Μαΐου 2011 από την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων, η Ε.Ε.Ε.Ε. προτίθεται να οργανώσει μικρής διάρκειας (περίπου 4 ωρών) θεματικά σεμινάρια σε όσες πόλεις εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής από ένα ελάχιστο αριθμό ατόμων (τουλάχιστον 10 άτομα). Τα σεμινάρια θα αναφέρονται σε θέματα σχετικά με τον κριτικό στοχασμό και τη μετασχηματίζουσα μάθηση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Όλες οι συναντήσεις θα περιλαμβάνουν ένα μέρος εισαγωγικής παρουσίασης και συζήτησης του θέματος και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δραστηριότητες ενεργητικής συμμετοχής των παριστάμενων (ομάδες εργασίας, ατομικές δραστηριότητες κλπ).

Δείτε περισσότερα…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...