19 Οκτ 2012

Παρουσίαση για την Ηλεκτρονική Μάθηση και το Moodle


Σ
την παρουσίαση που ακολουθεί, περιγράφω τα βασικά χαρακτηριστικά της Ανοικτής, Εξ Αποστάσεως και Ηλεκτρονικής Μάθησης, ενώ στη συνέχεια παρουσιάζω βασικές πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης και εργαλείων συγγραφής (authoring tools). Στο τέλος, γίνεται μία συνολική παρουσίαση της πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης Moodle καθώς και των εναλλακτικών τρόπων εκγατάστασής της.


Η παρουσίαση περιλαμβάνει πλήθος ομαδικών εργασιών αλλά και quiz που έχουν στόχο την ενεργοποίηση των εκπαιδευομένων αλλά και την αξιοποίηση των γνώσεων και εμπειριών που διαθέτουν. Η παρουσίαση θα χρησιμοποιηθεί σε σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτικών στην ηλεκτρονική μάθηση στο οποίο θα είμαι ένας από τους εισηγητές και το οποίο πραγματοποιείται ήδη από το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης.

Η παρουσίασή μου είναι 130 διαφάνειες (4,5 Mb)και περιλαμβάνει ενσωματωμένο υλικό που δημιουργήθηκε με το demo builder, το ispring presenter και το Boxoft pdf to flash.

Για να κατεβάσετε την παρουσίαση, πατήστε εδώ


Όπως κάθε φορά που ανεβάζω εκπαιδευτικό υλικό, το υλικό είναι ελεύθερο για download και χρήση, υπό την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hi there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers
and starting a new project in a community in the same
niche. Your blog provided us useful information to work on.
You have done a wonderful job!
Also see my page: column-one