26 Μαρ 2013

Νομικές Υπηρεσίες


Η
Ομάδα Μεσολάβησης Νομικής Υποστήριξης και Αντιπροσώπευσης (ΟΜΝΥΑ) αποτελείται από έναν πυρήνα δικηγόρων και πλαισιώνεται από συνεργαζόμενους επαγγελματίες.

Βασικά της μέλη είναι οι Δικηγόροι Αριστείδης Ε. Τσαγκαρίδης (Αριθμός Μητρώου Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης 7821) και Μαρία Ι. Τζάγια (Αριθμός Μητρώου Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης 7663), αμφότεροι απόφοιτοι του Τμήματος Νομικής του Τμήματος Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η ΟΜΝΥΑ συνεργάζεται με εξειδικευμένους νέους και εμπειρότερους δικηγόρους σε διάφορα αντικείμενα του Δικαίου. Συνεργάζεται επίσης με Συμβολαιογράφο, Λογιστή, Πολιτικό Μηχανικό, Τοπογράφο Μηχανικό, Κτηματομεσίτες, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να έχει εξειδικευμένη υποστήριξη και στις νομικές υποθέσεις. Υπάρχει επίσης προνομιακή συνεργασία με Δικηγορικό Γραφείο στην Κύπρο...



Η ΟΜΝΥΑ είναι μια αξιόπιστη ομάδα παροχής νομικών υπηρεσιών που συνδυάζει τη νομική εμπειρία με μια καινοτόμο προσέγγιση για τις δημόσιες υπηρεσίες. Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας νομικές υπηρεσίες μέσω εύκολης πρόσβασης σε έμπειρους και ικανούς δικηγόρους, σε ένα άνετο περιβάλλον, με χαμηλό κόστος.

Το δικηγορικό μας γραφείο παρέχει νομικές υπηρεσίες για εγγραφή εταιρειών, εκδίκασης υποθέσεων (ποινικές και αστικές υποθέσεις), σχέδια συμβάσεων, διαθήκες, άδειες εργασίας, και συμβολαιογραφικές υποθέσεις. Οι δικηγόροι μας έχουν χειριστεί πολλές νομικές υποθέσεις και έχουν αποδείξει ότι δεσμεύονται να παρέχουν άριστη υπεράσπιση και να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή για τους πελάτες μας.

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΟΜΝΥΑ, πατήστε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: