19 Νοε 2019

1.500.000 pageviews στο ιστολόγιο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων


Σ
υμπληρώθηκαν πλέον πάνω από 1.500.000 Pageviews στο ιστολόγιο της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" από το Μάρτιο του 2010 που βγήκε στον "αέρα" του διαδικτύου, σύμφωνα με τον μετρητή επισκεψιμότητας της Google που υπάρχει στο ιστολόγιο. Το τεράστιο αυτό νούμερο για ένα θεματικό ιστολόγιο όπως αυτό της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" αποδεικνύει την αποδοχή που τυγχάνει από όλους όσους δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη επιστημονική περιοχή.


Οι πάνω από 1.300 αναρτήσεις υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος, το εκτεταμένο υλικό για κατέβασμα, τα προγράμματα και οι διαθέσιμες εφαρμογές όπως και το βήμα ελεύθερου διαλόγου που προσφέρονται, έχουν γίνει αποδεκτά από το αναγνωστικό κοινό και έχουν καθιερώσει το ιστολόγιο edu4adults ως σημείο αναφοράς στο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο. Επιπλέον, οι δεκάδες βιβλιογραφικές αναφορές σε ελληνικές και ξένες επιστημονικές εργασίες που έχουν δημοσιευθεί, υποδηλώνουν το υψηλό επιστημονικό κύρος του ιστολογίου.

Στα σχεδόν 10 χρόνια της λειτουργίας του το ιστολόγιο edu4adults έχει πετύχει ένα μικρό θαύμα. Τα πάνω 1.500.000 pageviews αποτελούν μια παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους παλιούς και νέους επισκέπτες του ιστολογίου για την προτίμησή τους και γι' αυτά τα 1.500.000 pageviews

Βασίλης Σωτηρούδας







Δεν υπάρχουν σχόλια: