ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:

9 Απρ 2012

150.000 μοναδικοί επισκέπτες και 300.000 pageviews

H
"Εκπαίδευση Ενηλίκων" σε 25 μήνες λειτουργίας συγκέντρωσε 150.000 μοναδικούς επισκέπτες και 300.000 pageviews (στοιχεία από το Histats).


Τα νούμερα αυτά σημαίνουν 6.000 μοναδικούς επισκέπτες και 12.000 pageviews το μήνα.

Η "Εκπαίδευση Ενηλίκων" εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης Google είτε με ελληνικούς όρους (Εκπαίδευση Ενηλίκων) αναζήτησης είτα με ξένους (Adult Education).

Το ιστολόγιο της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" και ο διαχειριστής του έχουν παρουσία σε όλα τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Linkedin, Sync, Youtube, networkblogs, google +) καθώς και στα πλέον γνωστά διεθνή εκπαιδευτικά δίκτυα όπως το edublogs, το research blogging και το science blogs

Στο ιστολόγιο της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" προστέθηκε πρόσφατα η ενότητα "Ψηφιακή Τάξη" όπου υπάρχουν εγκατεστημένα όλα τα προγράμματα που είναι αναγκαία για την πραγματοποίηση εξ αποστάσεως μαθημάτων, ενώ στην ενότητα "Εκπαιδευτικό Υλικό" προστίθενται συνεχώς νέα προγράμματα και εκπαιδευτικό υλικό σε κάθε κατηγορία.

Το Forum της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων" συνεχίζει να αποτελεί ένα επιπλέον βήμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων που ωστόσο δεν τυγχάνει ακόμα της σχετικής χρήσης από τους αναγνώστες του blog.

Όλα τα προηγούμενα σε συνδυασμό με τις αναρτημένες εργασίες για όλες τις θεματικές ενότητες του μεταπτυχιακού προγράμματος "Εκπαίδευση Ενηλίκων" του ΕΑΠ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενημέρωση του blog, έφεραν ως αποτέλεσμα την τεράστια αυτή αποδοχή και επισκεψιμότητα από τους όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους του blog.

Μιλάω για τεράστια αποδοχή και επισκεψιμότητα γιατί δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα άκρως εξειδικευμένο ιστολόγιο σε ένα πολύ συγκεκριμένο τομέα και όχι για ένα ειδησεογραφικό ή ενημερωτικό ιστολόγιο που φυσικά θα τύγχανε πολύ διαφορετικής επισκεψιμότητας.

Η "Εκπαίδευση Ενηλίκων" θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία προσπαθώντας να καλύψει το κενό που υπάρχει στον ελληνικό χώρο γύρω από το θεματικό πεδίο της "Εκπαίδευσης Ενηλίκων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...