2 Σεπ 2010

Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-learning) Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς


Το Πρόγραμμα E-learning υλοποιείται με επιτυχία από τον Ιούνιο του 2008 χρησιμοποιώντας νέας γενιάς προϊόντα εκπαίδευσης που βασίζονται στη χρήση διαδικτυακών τεχνολογιών για εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning).

Το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, το οποίο στελεχώνεται από έμπειρους καθηγητές που αποτελούν κορυφή τόσο στον Ακαδημαϊκό όσο και στον Επαγγελματικό ...

χώρο, αξιοποιεί την εμπειρία των ατόμων αυτών και την υψηλή υλικοτεχνική του υποδομή, ώστε να εκπαιδεύσει υποψηφίους στα θέματα που άπτονται της χρηματοοικονομικής και τραπεζικής ανάλυσης. Έτσι, οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα να έρθουν, μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας, σε επαφή με όλες τις νεότερες εξελίξεις και καινοτόμες μεθόδους που εφαρμόζονται στους τομείς των χρηματαγορών και του τραπεζικού συστήματος και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στα πλαίσια του επαγγελματικού τους χώρου.

Request Information

Το Πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις από:

* πτυχιούχους όλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας που θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του χώρου και να εφοδιαστούν με γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην καριέρα τους.
* αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν συγκεκριμένες έννοιες στη χρηματοοικονομική και έτσι να αποκτήσουν γνώσεις που θα επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα. Όλοι οι υποψήφιοι απαιτείται να έχουν στοιχειώδεις γνώσεις word και excel.

Πρόγραμμα Σπουδών

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως ένα ή και περισσότερα μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών που κατηγοριοποιούνται σε 5 Διδακτικές Θεματικές Ενότητες και δύο ξεχωριστές κατηγορίες μαθημάτων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση κάθε μαθήματος χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 20/9
Έναρξη μαθημάτων 4/10.
Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος
Καθηγητής Νικόλαος Απέργης

Γενικές Πληροφορίες:
Καραολή και Δημητρίου 80
Πειραιάς, T.K. 18534
3ος Όροφος, Γραφείο 304

Email: learnxrh@unipi.gr
Τηλέφωνο: 210 4142186
Φαξ: 210 4142006
Ιστοσελίδα: elearning.xrh.unipi.gr